ارز دیجیتال اولانچ را بیشتر بشناسید – AVAX چیست؟
همه چیز درباره ارز دیجیتال اولانچ AVAX
ارزهای دیجیتال مختلفی وجود دارد که از قراردادهای هوشمند استفاده می کنند، اما ارز دیجیتال اولانچ اولین ارزی است که می تواند پرداخت ها را زیر یک ثانیه انجام دهد. با استفاده از ارزهای دیجیتال هر روز سرمایه گذاری های زیادی انجام خواهد شد.
اولانچ می تواند به خوبی از ابزارهای توسعه دهنده اتریوم پشتیبانی نماید. توکن این ارز دیجیتال AVAX نام دارد. سوالاتی متفاوتی در پیرامون این ارز دیجیتال ممکن است در ذهن شما ایجاد شود. سوالاتی از قبیل ارز دیجیتال اولانچ چیست؟ این ارز دیجیتال چه کاربردی دارد و … که پاسخ تمامی آن ها را می توانید در این مطلب به دست آورید.
اولانچ بر روی یک شبکه بلاک چین فعالیت دارد و به صورت متن باز در اختیار کاربران قرار می گیرد. هنگامی که شبکه آزمایشی اولانچ را ارائه دادند توانستند بیش از هزار بلاک را در سراسر جهان ایجاد نماید. این اتفاق را در میان هیچ کدام از رمز ارزهای دیگر مشاهده نکرده ایم. همچنین باید بگوییم اولانچ از یک الگوریتم اجماع جدید استفاده می کند.
ارز دیجیتال اولانچ یکی از بهترین برنامه های توزیع فایل را در اختیار دارد. این ارز دیجیتال دارای تعداد واحدهای محدودی است و نمی تواند تورم را ایجاد نماید، لازم به ذکر است که بگوییم تنها 720 میلیون اولانچ وجود دارد که 360 میلیون آن را از طریق استیکینگ به کاربران می دهند.
تمامی کارمزدهایی که از تراکنش این ارز دیجیتال ایجاد می شود سوزانده خواهند شد یعنی هیچ زمانی نمی توان ارز دیجیتال اولانچ را به بالای 720 میلیون رساند. این ارز دیجیتال به دلیل اینکه دارای ساختار ساده ای است از لحاظ استیکینگ هم با دیگر رمز ارزها تفاوت دارد.
زمانی که بخواهید استیکینگ را انجام دهید باید حدود دو هزار اولانچ را خریداری نماید، سپس آن را استیکینگ نمایید به علاوه می توان گفت تمامی کامپیوترها و کاربرانی که از سیستم عامل مک و لینوکس استفاده می کنند، می توانند مراحل استیکینگ را انجام دهند.
تاریخچه ارز دیجیتال اولانچ
افراد نامی و سرشناسی این پروژه را ایجاد کرده اند که یکی از آن ها امین گون سیرر می باشد. این فرد بنیان گذار اولانچ است و در دانشگاه کرنل به عنوان استاد کامپیوتر فعالیت داشته، علاوه بر این فعالیت هایی را در بستر سیستم های عامل و شبکه های توزیع انجام داده است. امین گون به عنوان خالق الگوریتم اثبات کار شناخته می شود.
جان وو که رئیس شبکه اولانچ می باشد حدود 20 سال در مشاغلی که در حوزه تکنولوژی هستند فعالیت داشته که به عنوان مدیر این شبکه برگزیده شده است. از دیگر توسعه دهندگان ارز دیجیتال اولانچ، می توان تد بین را نام برد که علاقه خود را به ساخت سیستم های توزیع نشان می دهد.
این ارز دیجیتال را توانستند در سال 2020 ارائه دهند و در آغاز عرضه همچنان قیمت خود را ثابت نگه داشتند، اما از سال 2021 به بعد روند صعودی را در پی گرفته است.
تکنولوژی اولانچ AVAX
طبق تحلیل اولانچ و همان طور که در مطالب بالاتر ذکر شد اولانچ از یک تکنولوژی جدید بهره می برد که می تواند تمرکز زدایی را ایجاد نماید و تراکنش ها را در زیر یک ثانیه به انجام برساند. زیر ساخت های این ارز دیجیتال دارای انعطاف پذیری زیادی هستند که باعث می شود توسعه دهندگان بتوانند زیر ساخت های جدید را اضافه نمایند.
معماری شبکه اولانچ با دیگر رمز ارز ها متفاوت می باشد. همان طور که گفته شد یکی از بخش های آن الگوریتم اجماع می باشد که بر پایه اثبات سهام ایجاد شده، اما تفاوت هایی را دارا است . این ارز دیجیتال دارای یک الگوریتم با توان بالا و دفتر کل توزیع شده می باشد.
کیف پول اولانچ
همان طور که گفته شد اولانچ یکی از ارزهایی است که به تازگی به دست استفاده کنندگان رسیده است. برای استفاده از کیف پول اولانچ انتخاب های زیادی پیش رو ندارید، چراکه هنگام استفاده از کیف پول باید ویژگی های زیادی را در نظر داشته باشید که یکی از آن ها امنیت کیف پول می باشد.
کیف پول های نامعتبر زیادی وجود دارند که توانایی نگهداری از دارایی های شما را دارا نیستند و ممکن است با حمله هکرها رو به رو شوند. در این بین تنها کیف پول های سخت افزاری مناسب و کاربردی می باشند که متاسفانه به دلیل تازه وارد بودن این ارز نمی توان از آن ها استفاده کرد.
برای استفاده از کیف پول اولانچ می توانید به کیف پول رسمی آن که از طریق توسعه دهندگان این ارز دیجیتال ارائه شده است استفاده نمایید. این کیف پول هم از امنیت زیادی برای نگهداری از سرمایه شما برخوردار است.
مزایا و معایب ارز دیجیتال اولانچ
تمامی رمز ارزها از ویژگی هایی برخوردار هستند که اولانچ هم دارای مزایایی می باشد و آن ها را در ادامه بیان خواهیم کرد.
این ارز دیجیتال کارمزدهای پایینی را در مقابل انجام تراکنش دریافت خواهد کرد و کاربران می توانند در سریع ترین زمان ممکن تراکنش های خود را انجام دهند. همچنین با توجه به متن باز بود آن می توان به تمامی اطلاعات دسترسی داشت و با تبدیل شدن به گره تغییراتی را بر روی آن ها اعمال کرد.
کارمزدهایی که از طریق تراکنش ها به سیستم وارد می شوند در کسری از ثانیه از بین می روند که این کار باعث می شود تورم رخ ندهد و قیمت اولانچ دچار نوسانات زیادی نخواهد شد.
بررسی قیمت اولانچ
اولانچ امروزه بر روی یکی از معتبر ترین صرافی های جهانی یعنی بایننس مورد معامله قرار می گیرد. قیمت اولانچ امروزه حدود 15 دلار محاسبه می شود و افرادی که بر روی این ارز دیجیتال تحقیقاتی را انجام داده اند معتقد هستند که در آینده با ارزش بیشتر این ارز دیجیتال رو به رو خواهیم بود.
این پروژه به دلیل ویژگی هایی که دارا است در کمتر از چند ماه توانسته در بین 20 رمز ارز برتر قرار بگیرد. فروش این ارز دیجیتال در ژوئیه سال 2020 شروع شد و در عرض چند ساعت توانست سرمایه ای حدود 45 میلیون دلار را به دست آورد.
خرید و فروش اولانچ AVAX
تمامی ارزهای دیجیتال را از طریق صرافی های مختلفی که مشغول به فعالیت هستند، می توانید خریداری کنید . ارز دیجیتال اولانچ را می توان از طریق صرافی های خارجی و ایرانی مورد معامله قرارداد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
صرافی های ایرانی: محدودیت های زیادی در ایران وجود دارد که باعث می شود حساب های شما در صرافی های جهانی مسدود شود، در نتیجه کاربران به استفاده از صرافی های داخلی می پردازند. برای خرید اولانچ یک صرافی ایرانی به نام بیت 24 وجود دارد که این رمز ارز را در لیست ارزهای مورد معامله خود قرار داده است.
صرافی های خارجی: صرافی های بین المللی زیادی وجود دارند که می توانند از بسیاری از ارزهای دیجیتالی پشتیبانی نمایند. از بهترین صرافی هایی که می تواند این رمز ارز را ارائه دهد می توان بایننس را نام برد که معاملات زیادی درون آن انجام خواهد گرفت و دارای اعتبار زیادی می باشد.
در این صرافی امکان خرید اولانچ را برای شما قرا داده اند. بسیاری از افراد بعد از اینکه این رمز ارز را خریداری کنند به فکر فروش آن ها هستند. برای فروش اولانچ می توانید همان طور که هنگام خرید به صرافی مراجعه کردید، از صرافی ها استفاده نمایید و درخواست فروش خود برای آن ها ارسال نمایید.
نحوه کار اولانچ AVAX
شبکه اولانچ بر اساس رای گیری هایی مختلفی که انجام می شود کار می کند. اعتبار سنج های مختلفی بر روی این شبکه کار می کنند که هنگام انجام تراکنش می تواند تعیین کند که باید تراکنش را پذیرفت یا خیر؟ بنابراین از زیر مجموعه ای از اعتبار سنج ها سوالاتی را برای رد یا قبول کردن تراکنش ها خواهند پرسید.
به عنوان مثال آیا تراکنش مورد نظر معتبر است؟ یا اینکه تناقضی با تراکنش وجود دارد یا خیر؟ با جواب دادن به این سوال ها می توانند رد یا قبول کردن تراکنش را انجام دهند. در صورتی که تعداد زیادی از اعتبار سنج ها تراکنش مورد نظر را پذیرفته باشند دیگر اعتبار سنج ها هم باید آن را قبول نمایند.
طبق تحلیل اولانچ باید بگوییم اعتبار سنج ها مراحل رای گیری را برای هر تراکنشی انجام خواهند داد و زمانی که تعداد زیادی از آن ها بتوانند رد یا مورد تایید بودن تراکنش را تایید کنند، تصمیم نهایی گرفته خواهد شد. در صورتی که تراکنشی که ارسال می شود با هیچ گونه مخالفی همراه نباشد در سریع ترین زمان ممکن می توان آن را پذیرفت.
سایت انگلیسی جهت کسب اطلاعات بیشتر : coinmarketcap
دیدگاهتان را بنویسید